In its design, the new building complements the orientation of a company that is transforming itself from an oil trader to a provider of green energy. Together with the park, it is designed as a comprehensive arrangement of the area along Ljubljana’s middle ring and represents a key point along this road. At the important inner circle crossroads, the vertical element is emphasized in line with the urban design of the city. From this point, the building mass gradually decreases along the street and towards the park. The terrace on the lower part of the roof and the park merge into a continuous space, while the green roof increases the quality of the working environment and emphasizes the environmentally friendly orientation of the company.

新建筑的设计与公司的定位相辅相成,该公司正从石油贸易商转变为绿色能源提供商。它与公园一起被设计为Ljubljana中环沿线地区的综合格局,并成为了这条路的重要节点。在重要的内圈十字路口,垂直元素的强调与城市设计保持一致。从这一点开始,建筑体量沿着街道和公园逐渐减少。屋顶下部的露台和公园合并成一个连续的空间,而绿色屋顶则提高了工作环境的质量并强调了公司的环保方向。
SEE MORE (来自)   enota

发表评论

登录... 后才能评论